Tässä Steamin myydyimmät pelit vuonna 2015 – Mukana myös suuria yllätyksiä

23.12.2015

PC:n pelipalvelu Steam on tunnetusti se paikka, josta tietokoneella pelejä pelaavat usein digitaaliset latauksensa tekevät. Erityisen tunnettu palvelu on mukavista alennusmyynneistään, joista pelaaja toisensa jälkeen ostaa tietokonemuistinsa täyteen pelejä, jotka lopulta jäävät bittihyllyyn bittipölyttymään.

Nyt on julkaistu lista, jossa on esillä Steamin parhaiten myydyt pelit vuodelta 2015. Lista ottaa tosin huomioon vain aktivoinnit/ostot huhtikuun 1. päivästä joulukuun 20. päivään. Näin ollen tätä ajanjaksoa aiemmin julkaistujen pelien myyntimäärät saattavat näyttää odotettua alhaisemmilta.

Yllätyksenä listalla ovat muun muassa Metal Gear Solid V: Phantom Painin alhaiset myyntiluvut, sillä peliä optimoitiin varta vasten toimivaksi PC:lle ja sitä on moni kehunut vuoden peliksikin. Samaa voi sanoa Mad Maxista, joka on myyntiluvuissaan hieman Batman: Arkham Knightin perässä listan viimeisellä sijalla. Tunnetusti Batman-peli julkaistiin erittäin bugisena, poistettiin hetkeksi myynnistä, julkaistiin uudestaan bugisena ja lopulta annettiin joillekin jo rahojakin takaisin.

Myydyimmät pelit Steamissa tänä vuonna olivat Grand Theft Auto V sekä Fallout 4. Voinee siis todeta, että sekä PC-pelaajat että konsolipelaajat ovat tänä vuonna nauttineet suurin piirtein samoista parhaista peleistä.

Screen Shot 2015-12-23 at 19.50.55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisää luettavaa