Tänään julkaistun Red Dead Redemption 2:n eri versiot testivertailussa – voittaja tuskin yllättää

Arvostettu Digital Foundry laittoi Red Dead Redemption 2:n alustaversiot vieri viereen.

26.10.2018

Teknologiaa ja suorituskykyä analysoiva Digital Foundry on ottanut tänään julkaistun Red Dead Redemption 2:n syvempään tarkasteluun.

Alkuperäisten konsolimallien vertailussa ero näyttäisi kääntyvän PlayStation 4:n eduksi, joka jaksaa pyörittää peliä täydellä 1080p-resoluutiolla. Xbox One -versio tyytyy sen sijaan alhaisempaan 864p-resoluutioon. Xbox One X:n ja PlayStation 4 Pro:n tapauksessa tilanne on puolestaan melkolailla päinvastainen. Microsoftin astetta tyyrimmällä tehokonsolilla suurlänkkäri rullaa natiivilla 4K-resoluutiolla, kun taas Sonyn turbokonsolilla on jouduttu turvautumaan erinäiseen renderöintikikkailuun 4K-kuvaan yltämiseksi.

Vaikka konsoli- ja mallikohtaisia eroja on selkeästi havaittavissa, näyttäisi Rockstarin uutuus olevan kuitenkin pelattavuudeltaan täyttä priimaa alustaan katsomatta.

Alla nähtävistä videoista ensimmäinen keskittyy kaikkien neljän eri konsolimallin väliseen vertailuun toisen keskittyessä enemmän itse Red Dead Redemption 2:n maailmaan ja sen kirjavaan yksityiskohtien antiin.

Lisää luettavaa