Tämän peliominaisuuden poistaminen ansaitsee aplodit: Ei enää Stormtroopereita ilman kypärää!

Yleensä pelaajat arvostavat kaikkia mahdollisuuksia pelihahmojen muokkaamiseen. Siksi onkin erikoista, että Star Wars Battlefrontista on juuri poistettu yksi muokkausominaisuus, ja tämä päätös saa pelaajilta lähinnä kiitosta.

Kotakun mukaan monet pelaajat ovat kritisoineet sitä, että Battlefrontissa Stormtrooperit voivat ryntäillä taistelukentillä ilman kypärää. Uuden päivityksen myötä tämä ei kuitenkaan enää ole mahdollista, vaan Imperiumin sotilaiden on pidettävä kypärät päässään.

”Olemme samaa mieltä siitä, että on tärkeä tuntea olevansa osa Star Warsin universumia, ja että se tuntuu aidolta”, perustelee päätöstä pelin pääsuunnittelija Dennis Brännvall.

Brännvallin mukaan kypärättömistä Stormtroopereista eivät valittaneet vain Kapinallisilla pelaavat, vaan myös itse Stromtrooperin saappaissa itse taistelleet. Kypärättömällä sotilaalla pelatessaan he eivät enää kokeneet olevansa osa Imperiumin armeijaa.

Star Wars Battlefrontin Death Star -laajennus julkaistiin aiemmin tällä viikolla. Vuoden lopulla ilmestyy myös viimeinen lisäosa Rogue One: Scarif.

Lisää luettavaa