Tämän pelikehittäjän nimissä on kokonainen liuta klassikoita: Videolistaus esittelee Konamin parhaat Froggerista Metal Gear Solidiin

WatchMojo listasi Konamin parhaat tuotokset 1980-luvulta tälle vuosituhannelle.

Pelikehittäjä ja -julkaisija Konami tunnetaan lukuisista innovatiivisista peliklassikoista, aina Metal Gear Solidista Silent Hilliin ja Pro Evolution Soccerista Castlevaniaan. WatchMojo-sivusto esitteleekin tuoreella videolistallaan kymmenen pelistudion parasta tuotosta, toki paremmuusjärjestyksessä.

MGS-faneja rauhoiteltakoon sillä, että WatchMojon listoillee tyypilliseen tapaan mukaan on laskettu vain yksi peli kustakin pelisarjasta, joten sen vuoksi mukana on vain yksi Metal Gear -sarjan peli. Voidaan tosin kysyä, olisiko Metal Gear Solid 3: Snake Eater kuitenkin pelinä parempi kuin listan kärkeen nostettu alkuperäinen Metal Gear Solid, vaikka jälkimmäinen toki olikin innovatiivinen avaus sarjalle.

Muissa valinnoissa riittää selkeitä ja vähemmän selkeitä päätöksiä. Silent Hill 2:n klassikkoasemaa ei käy kiistäminen, mutta joku voisi ihmetellä, miksi Zone of the Enders on päässyt vain kunniamaininnoille.

Kaikki valinnat kuitenkin perustellaan videolla, ja kuten muutkin WatchMojon videot, listan sisällöstä vastaavat sivuston käyttäjät. Joten ainakaan yhden tekijän mielivallasta ei sivustoa pääse syyttämään.