Tämä peliprojekti on jotain ihan muuta: Kokonaan ääneen perustuva seikkailupeli mobiililaitteille!

28.08.2014

Pelien kehitystä mitataan usein graafisissa saavutuksissa, mutta ranskalaisstudio DOWiNO menee joukkorahoitetulla pelillään aivan toiseen suuntaan. A Blind Legend on nimensä mukaisesti näkövammaisille suunnattu seikkailupeli, joka on kokonaan auditiivinen kokemus ilman mitään visuaalista pelisisältöä. Toki peli on kaikkien muidenkin uteliaiden pelattavissa.

Pelimaastot luodaan siis pelkkien äänten avulla ja peliä ohjataan liikuttamalla sormia mobiililaitteen näytöllä yksinkertaisten ohjeiden mukaan. Tarinassa pelataan sokeutuneella ritarilla, joka suunnistaa metsän halki pelastamaan vaimonsa väkivaltaisten kidnappaajien kynsistä. Luvassa on myös taistelua, mikä etenkin kuulostaa kiinnostavalta ilman näkökykyä.

Alla olevalla videolla pelin kehittäjät esittelevät tekelettään tarkemmin, ja yksityiskohtaista informaatiota pelin kehityksestä ja tekniikasta löytyy sen joukkorahoitussivustolta. Tavoitesumma 40 000€ on jo ylitetty ja näyttää siltä, että projekti toteutuu. Ulule-sivulta löytyy myös pelin audio-teaser, sekä tekniikkaa esittelevä demoversio.

Lisää luettavaa