Tämä peli on tuonut jo 200 000 000 dollaria tekijälleen – Vaikka ”tosipelaajat” varmasti vain tirskuivat sen julkaisulle

Pelimaailma elää murrosvaihetta. Siinä missä ennen raha pyöri enemmänkin isoissa konsoli- ja PC-julkaisussa, tuovat mobiilipelit nykyään paljon rahaa sisään. Kohukaunotar Kim Kardashianin mukaan nimetty peli esimerkiksi on tuonut tekijälleen jo tukevan 200 miljoonan dollarin potin.

Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipeli julkaistiin vuoden 2014 kesäkuussa, ja peli on reilussa puolessatoista vuodessa saavuttanut jo melkoiset myynnit. Kyseessä on ilmaispeli, jonka tuotot ovat tulleet pelinsisäisistä ostoista, kuten yksityiskoneista, autoista ja vaatteista. Videota pelistä näet alla.

Pelin on tehnyt Glu Mobile -niminen firma, jonka johtaja Niccole de Masi kertoi vastikään pelin tuoneen jo 200 miljoonan dollarin tuotot. Ensimmäisen viiden kuukauden aikana tästä oli tienattu jo 100 miljoonaa.

De Masin mukaan pelillä on pelattu jo 3 miljardia erillistä sessiota. Kokonaisuudessaan pelin tähdet ovat ottaneet tehneet yli 11 miljardia lentoa ja käyneet lähes miljardeilla treffeillä. Peliaikaa pelaajille on pelin kanssa kertynyt yhteensä vaikuttavat 34 947 vuotta.

 

Seuraavaksi Glu Mobile keskittyy Kendall and Kylie Jenner -peliinsä.