Tällaista jääkiekkopeliä et ole ennen nähnyt

30.03.2014

Tappelut jääkiekossa jakavat mielipiteitä. Joidenkin mielestä ne ovat oleellinen osa lätkää, ja spontaani nyrkkihippa kuuluu lajiin ja sen koodistoon. Toisille taas tappelut ovat silkkaa tuskaa, ja ne pitäisi kieltää kokonaan. Mitä lapsetkin ajattelevat?

Noin yleistäen Euroopassa tappeluita katsotaan hieman kieroon, kun taas Pohjois-Amerikassa hanskaus kuuluu jääkiekkoon kuin nyrkki silmään. Tätä mielikuvaa vahvistaa myös kanadalaisen Ratrod Studion iOS- ja Android-alustoille tekemä peli mistäpä muustakaan kuin jääkiekkotappeluista.

Alta löytyvä videot esittelevät pelin mekaniikkaa. Mistään kovinkaan monipuolisesta pelistä ei ole kyse, vaan miksipä sen kummempia näppäinkomboja lätkepeliin tunkeakaan. Tärkeintä on hakata vastustajansa nuuskaksi.

Erikoispisteet täytyy antaa pelin selostajalle, jonka eläytyminen saa Bubi Walleniuksen kuulostamaan Antero Mertarannalta.

Applen laitteille saat pelin täältä. Mikäli taas ilmapallomailojen heiluttelu Android-alustoilla innostaa, niin kipin kapin sitten tänne.

Lisää luettavaa