Tähän virtuaalitodellisuutta oikeasti tarvitaan: Ensi vuonna pääsemme tutkimaan Lepakkoluolaa!

Houkutteleeko matka Batmanin salaiseen kammioon?

Oletko aina Batman-animaatiosarjaa katsoessasi haaveillut pääseväsi tarkastelemaan Lepakkoluolaa lähemmin? – Niille harvoille, jotka vastaavat tähän myöntävästi, on luvassa helpotusta ensi vuonna. Warner Bros., DC Entertainment ja OTOY tuovat nimittäin ensi vuonna markkinoille virtuaalitodellisuusversion Lepakkoluolasta. Tämä tarkoittaa, että Batmanin pyhistä pyhmipään pääsee seikkailemaan VR-laitteilla, kuten Oculus Riftillä ja Samsung Galaxy Gearilla.

Moni saattaa asiasta uutisoivan Kotakun tavoin ihmetellä, miksi kummassa 3D-mallinnukseen on valittu juuri kaksiulotteinen animaatiosarja, eikä jotakin muuta Batmanin versiota. Parhaillaan valmistuva Lepakkoluola perustuu nimittäin vuosina 1992-1995 ilmestyneeseen Batman: The Animated Series -sarjaan, jota tosin kehutaan usein ylivertaiseksi moniin muihin piirrossarjoihin tai Batman-versioihin verrattuna.

Tähän mennessä julkaistuista kuvista moni saattaa kuitenkin Kotakun toimittajan tapaan todeta, että jälki ei nyt tässä vaiheessa vielä päätä huimaa.

Batcave 2

Batcave 3

Batman-fanien puolesta toivomme, että jälki paranee tästä ja lopputulos miellyttää Lepakkoluolaan halajavia. Lisää asiasta voi lukea OTOYn sivuilta.