Superhitti vuodelta 2017 huomisesta lähtien maksuton viikonlopun ajan – lunasta itsellesi pilkkahintaan!

Ubisoft juhlii!

Assassin’s Creed -pelisarjan 15-vuotisjuhlallisuudet ovat alkaneet. Sen aikana pelinkehitystiimit tulevat kiittämään fanejaan yhteisestä matkasta monilla yhteistyöhankkeilla, palkinnoilla, yhteisöaktiviteeteilla ja monilla muilla yllätyksillä.

Assassin’s Creed -pelisarjan 15-vuotisjuhlan kunniaksi jokin Assassin’s Creed -peleistä toimii teemapelinä joka viikko. Tarjolla tulee olemaan uutta sisältöä, palkintoja ja interaktiivisia kokemuksia viikoittain. Ensimmäisenä on tarjolla useita Assassin’s Creed Origins– ja Assassin’s Creed Valhalla -teemaisia yllätyksiä.

Juhlallisuudet ovat käynnistyneet pelaajayhteisön kanssa uuden verkkosivuston avaamisella. Sivut löydät täältä. Sivustolta löytyvät jatkossa kaikki juhla-aktiviteetit, ja syyskuussa siellä julkistetaan myös Assassin’s Creedin tulevaisuuden suunnitelmat.

Pelaajat pääsevät pian käsiksi uuteen ilmaiseen sisältöön Assassin’s Creed Valhalla -pelissä toisen pelivuoden sisältöjen ja tapahtumien ansiosta. Tänä kesänä pelaajat voivat osallistua Odinin inspiroimalle matkalle uudessa The Forgotten Saga -pelitilassa.

Myöskään vanhempia Assassin’s Creed -pelejä ei ole unohdettu, sillä Assassin’s Creed Origins sai juuri tuen 60 kuvan sekuntinopeudella toimivalle näytönpäivitykselle Xbox Series X/S- ja Playstation 5 -pelikonsoleilla.

Päivityksen kunniaksi Assassin’s Creed Origins on pelattavissa ilmaiseksi 16.- 20. kesäkuuta.

YouTube video

Lisää luettavaa