Super Mario on pullea putkimies, mutta kuinka vanha hän on? – Vastaus saattaa yllättää

Hahmoilla on tapana olla ajattomia. Kuka tahansa voi käydä Wikipediasta katsomassa, milloin Aku Ankka ensimmäistä kertaa esiintyi sarjakuvissa, mutta siltikään hahmo ei ole tänä aikana ikääntynyt pätkääkään. Sama on asianlaita esimerkiksi myös Super Marion kanssa.

ArsTechnica-sivusto on nyt kaivanut esiin vanhan Shigeru Miyamoton haastattelun vuodelta 2005. Marion isä antoi tuolloin Marion taustoista haastattelun, joka monelta jäi aikanaan huomaamatta.

Minusta oli hyvä, että emmme laittaneet alun perinkään Marion hahmolla rajoitteita”, Miyamoto sanoi tuolloin. ”Tavallisesti kun luot uuden hahmon ja esittelet hänet maailmalle, niin kaikki yksityiskohdat tulevat esiin: mikä on hahmon lempiväri, millaista ruokaa hän tykkää syödä?

Tuolloin Miyamoto kommentoi myös Marion ikää.

Sen lisäksi, että hän on noin 24–25 vuotta vanha, emme löyneet mitään muuta lukkoon.

Että näin. Keski-ikäiseltä näyttävä, vaikuttavat viikset omistava pullukka putkimies onkin vain nuori aikuinen. Kukapa olisi uskonut?

Luigin puolestaan tiedetään olevan samanikäinen, koska veljekset ovat kaksosia. Mario on kuitenkin näistä kahdesta hahmosta se vanhempi.