Suomalaispeli ehdolla maailman parhaaksi autopeliksi!

Huima saavutus tämä!

12.02.2019

Helsinkiläisen Bugbear-studion Wreckfest-autopeli kisaa vuoden 2018 parhaan autopelin palkinnosta maailman arvostetuimmassa pelialan gaalassa. D.I.C.E. Awards on pelialan vastine elokuva-alan Oscar-gaalalle.

Suomalaispelin valitseminen vuoden 2018 parhaiden kilpa-ajopelien finalistiksi on saavutus, jolla todistetaan samalla myös suomalaisen pelialan innovatiivisuutta ja osaamista. Sitäkin merkittävämpää on se, että ajopelien sarjan finaaliin on hyväksytty kaikista tarjokkaista vain kolme ehdokasta. Vuosittain järjestettävän D.I.C.E. Summit -konferenssin yhteydessä 13.2.2019 pelialan ammattilaisten jakamat palkinnot peilaavat vahvasti pelialan suuntauksia ja ilmiöitä.

Wreckfest on jo saavuttanut menestystä maailmalla, sillä helmikuun alkupuolella pelaajat äänestivät pelin 2. sijalle vuoden 2018 parhaiden auto- ja urheilupelien kategoriassa merkittävän saksalaisen Gamestar-julkaisun järjestämässä äänestyksessä.

Wreckfest-peli julkaistiin tietokoneille kesällä 2018. Pelistä julkaistaan konsoliversio PlayStation 4- ja Xbox One -alustoille myöhemmin tänä vuonna. Studion lähitulevaisuuden tähtäimessä on mittava laajentuminen ja uusien autopelien kehittäminen myös tulevaisuudessa.

Lisää luettavaa