Ensi kuussa ilmestyvälle suomalaispelille satelee kehuja Australialaiselta sivustolta – ”Peli todellakin erottuu edukseen”

14.03.2016

Remedyn Quantum Breakin julkaisuun ei ole enää kuin kolmisen viikkoa. Kyseessä saattaa hyvinkin olla suurin videopeli, mitä maassamme on koskaan tehty.

Max Paynen ja Alan Waken kehittäjän Quantum Breakia on maailmalla kuolattu jo vuosia, mutta nyt pelin julkaisu alkaa viimein olla ovella. Viime kuussa Microsoft pudotti pelimaailman päälle todellisen pommin ilmoittaessaan, että peli tuleekin Xbox Onen lisäksi myös PC:lle.

Nyt australialainen Press-Start on päässyt kokeilemaan peliä ja kehuu sitä artikkelinsa lopussa vuolain sanoin. Jännityksenähän on pelin suhteen jo pidemmän aikaa ollut sama kuin kaikkien muidenkin vuosia hypettyjen nimikkeiden kanssa: onko se nyt oikeasti hyvä, vai onko kaikki ollut pelkkää puhetta ja vieläpä vanhentunutta sellaista.

Press-Start sanoo pelistä seuraavaa:

Quantum Break on mullistava peli. Se suoriutuu uskomattoman hyvin videopelin ja live-action-tyylisen TV-kerronnan yhdistämisestä, etenkin kun pelaaja itse pystyy vaikuttamaan kokonaisuuteen.  Peliä kuvaillaan ’kesän jättihitiksi’, ja se on elokuvamainen thrilleri, joka ei häpeile scifi-juuriaan mutta pystyy silti pitämään pelaajat koukussa loppuun asti. Olen päässyt etenemään jo varsin pitkälle Quantum Breakissa, ja voin ilman epäilyksiä sanoa, että peli todellakin erottuu edukseen.

Sekä pelaajana että suomalaisena on pakko pitää peukkuja pystyssä sille, että muu maailma pääsee jakamaan australialaisten mietteet! Koko artikkelin pääset lukemaan tästä.

Lisää luettavaa