Starfieldin konsoliversiosta puuttuu ominaisuus, jonka toivoisi nykyään löytyvän jokaisesta pelistä

Starfield saapuu pc:lle ja Xbox Series -konsoleille syyskuussa.

12.06.2023

Microsoft ja Bethesda esittelivät Starfield-peliä isosti sille hiljattain pyhitetyssä Starfield Direct -lähetyksessä.

Odotetusta jättiroolipelistä on nyt katseltavissa tuhti 45 minuutin tallenne, jolla ohjaaja Todd Howard ja muu Bethesdan väki käyvät läpi pelin eri osa-alueita, kuten hahmonluontia, taistelumekaniikkoja sekä oman avaruusaluksen kustomointia – runsaan pelikuvan siivittämänä, tietenkin. Kattava esittelykierros on silmäiltävissä kokonaisuudessaan uutisen loppuun upotetulta videolta.

Lisäksi Howard on vahvistanut tarkempia yksityiskohtia pelin konsoliversiosta. Pelin on kerrottu pyörivän Xbox Series X -mallilla 4K-resoluutiolla, kun taas Series S:llä seikkailu pitäytyy 1440p-tarkkuudessa. Ruudunpäivityksen osalta kokemus on sen sijaan päätetty lukita 30 ruudun sekuntivauhtiin, kumpaisellakin alustalla. Minkäänlaista mahdollisuutta valita paremman ruudunpäivityksen tai resoluution väliltä ei siis ole konsoleilla tarjolla.

IGN-sivustolle rupatellessaan Howard perusteli lukittua ruudunpäivitystä studion halulla tarjota myös konsoleilla mahdollisimman näyttävä ja yksityiskohtainen avoimen maailman kokemus, jossa itse ulkoasusta ei olla jouduttu sen liiemmin tinkimään.

Starfield saa julkaisunsa 6. syyskuuta Xbox Series X|S:llä sekä pc:llä. Julkaisussaan peli saapuu myös Game Passin valikoimiin.

Lisää luettavaa