Starfieldin julkaisu on suurempi kuin yhdenkään aiemman Bethesda-pelin – häkellyttävä määrä pelaajia linjoilla vain pari päivää julkaisun jälkeen

Uskomaton määrä pelaajia.

08.09.2023

Bethesda hehkuttaa Starfieldin X-tilillä pelin julkaisun olleen Bethesdan suurin koskaan.

Syyskuun 8. päivä julkaistu postaus rummuttaa Starfieldin äärelle päätyneen jo kuusi miljoonaa innokasta. Lukemahan on suorastaan häkellyttävä siihen nähden, että pelin virallinen julkaisu tapahtui vain parisen päivää tätä aiemmin, 1. syyskuuta. Tokihan Xbox-yksinoikeus Starfield on julkaistu heti ilmestyessään myös Game Pass -palvelussa, mikä nostanee pelaajamääriä tuntuvasti.

Xbox-pomo Phil Spencer puolestaan ehti jo hehkuttaa Starfieldin samanaikaisten pelaajamäärien huidelleen parhaimmillaan yli miljoonassa. Pelkästään Steamissa linjoilla oli parhaimmillaan yli 250 000 innokasta, tämäkin yhdellä kertaa.

Starfield on toiminut Microsoftille myös niin sanottuna ”system sellerinä”, kuten ehdimme uutisoida jo aiemmin. Esimerkiksi Amazon-verkkokaupassa Xbox Series X -konsolit menivät hetken aikaa kaupaksi noin 1000 prosenttia aiempaa paremmin – tämä jopa ennen Starfieldin virallista julkaisua.

Starfield on saatavilla pc:lle sekä Xbox Series X|S:lle.

Lähde: Windows Central, Tech4Gamers

Lisää luettavaa