Sotketko tablettisi ääressä? Logitech Rugged Lite -näppäimistökansi iPadeille ei ketsuppiroiskeista hätkähdä

Logitech tuo myyntiin Rugged Lite -näppäimistökannen 7., 8. ja 9. sukupolven iPad-tablettilaitteille.

09.03.2023

Uudessa Logitech Rugged Lite -näppäimistökannessa on optimaalinen kulma kirjoittamista ja sisällönkatselua varten. Siinä on suojattu umpinainen näppäimistö ja armeijatason iskunkestävyys. Näppäimistökansi onkin suunniteltu opiskelijoille optimaalisen oppimiskokemuksen mahdollistamiseksi.

Näppäimistökansi kestää jopa 1,2 metrin pudotuksia. Lisäksi se on umpinainen ja nestetiivis, joten näppäimiä ei pysty saamaan irti eikä vesilasin tai limsatölkin kaatuminen pilaa näppäimistökuorta. Sen kun pyyhkäisee helposti puhdistettavan kangaspinnan. Näppäimistön nappiparisto kestää pitkään eli yleensä kokonaisen lukukauden.

”Opettajat ja opiskelijat tarvitsevat teknologiaa, joka oikeasti toimii luokkahuoneessa”, sanoo Logitechin Euroopan koulutustuotteiden johtaja Sandro Fulgheri. ”Rugged Liten avulla opiskelijat voivat opiskella huolettomasti, koska iPad pysyy suojattuna. Opimme monia asioita suoraan opiskelijoilta tosielämän luokkahuonetilanteissa ja yhdistimme oppimme opettajien palautteeseen, kun suunnittelimme näppäimistökannen, joka on rakennettu juuri koulunkäyntiä varten.”

Näppäimistökannen yläreunassa Logitech Crayon- tai Apple Pencil -digikynälle kiinnityspaikan omaava Logitech Rugged Lite tulee myyntiin huhtikuussa 109 euron suositushintaan.

Lisää luettavaa