Sonylta ilahduttava vihjaus – yksi suurimmista hiteistä saamassa tulevaisuudessa runsaasti jatko-osia

Horizon Zero Dawn ei ollutkaan vain yhden pelin sarja.

18.06.2017

Sonyn Amerikan jaoston pomo Shawn Layden on nyt kertonut The Telegraph -lehdelle, että alkuvuoden huippumenestyksen saavuttanut Horizon Zero Dawn olisi saamassa paljonkin jatkoa. Pelin myös ilmoitettiin vastikään myyneen jo yli 3,4 miljoonaa kappaletta.

Siinä taas yksi studio, joille en kerro, mitä heidän tulisi tehdä. Guerrilla-tiimi on käyttänyt 10 tai 12 vuotta Killzoneen, eikä Horizon Zero Dawn voisi olla erilaisempi kuin Killzone, vaikka se kuinka yrittäisi. Tiimi sitten kertoi, että he halusivat luoda avoimen maailman, jossa olisi paljon luontoa ja kaikenlaisia värejä, joita ei koskaan Killzonessa nähty. Sinistä, punaista, keltaista ja vihreää – kyseessä oli melkoinen pala purtavaksi, mutta he hoitivat hommat mainiosti”, Layden puhui.

Pelin vastaanotto on ollut fantastista. Hermen Hulstilla (Guerrilla Gamesin pomolla) on erittäin selkeä visio siitä, mihin suuntaan hän haluaa Horizonin viedä ja millaisille suunnitelmilla – ja nämä suunnitelmat on luotu useille vuosille eteenpäin. Uskonpa, että tulemme olemaan Horizon-bisneksessä kauan aikaa.

Kyllä kiitos!

Lisää luettavaa