Sony iskenyt kourallisen dollareita Rockstarin rahakirstuun? – Red Dead Redemptionin tekijä kimppaan konsolijätin kanssa

20.10.2016

Red Dead Redemption 2 on tulossa Playstation 4:n lisäksi Xbox Onelle – tämän verran jo tiesimme. Myös julkistustrailerin pääset näkemään täältä. Nyt Sony on kuitenkin tiedottanut uudesta yhteistyösuhteesta Rockstarin kanssa. Edelleenkin peli on ilmestymässä molemmille konsoleille, mutta PS4-pelaajat tulevat saamaan erityistä etua.

Playstation-blogissa kerrottiin seuraavaa:

”–– Rockstar on nyt tekemässä paluuta Red Dead -sarjan uuden Red Dead Redemption 2:n myötä. Eikä ole parempaa alustaa pelata kyseistä peliä kuin Playstation.

Red Dead Redemption on tehty huolellisesti ottamaan täyden hyödyn irti PS4:stä, ja kyseessä on eeppinen tarina elämästä Amerikan anteeksiantamattomassa sydänmaassa. Pelin laaja ja tunnelmallinen maailma tarjoaa myös perustan täysin uudelle nettimoninpelikokemukselle.

Olemme innoissaan voidessamme ilmoittaa, että PS4-pelaajat pääsevät tiettyyn nettisisältöön käsiksi ensimmäisenä Red Dead Redemptionin laajassa avoimessa maailmassa. Tsekkaa lisää Playstation-blogista pian, niin saat viimeisimmän tiedon Red Dead Redemption 2:sta.

Lienee selvää, että Rockstar ei ole tehnyt Sonyn kanssa kauppoja vain muutaman dollarin tähden, vaan raha on kulisseissa vaihtanut omistajaa huolella. Jää kuitenkin nähtäväksi, pantantaanko Xbox One -pelaajilta suuriakin ominaisuuksia vaiko kenties esimerkiksi yksittäisen ponchon värivaihtoehto, niin kuin joku netin ihmeellisessä maailmassa jo ehti vitsailla.

Lisää luettavaa