Solid Snaken ääninäyttelijä ohjasi kauhuleffan – Tässä ensimmäinen traileri!

MGS-näyttelijä David Hayter ohjasi ensimmäisen pitkän elokuvansa.

30.10.2014

Monet Metal Gear Solid -fanit saattavatkin tietää, että Solid Snaken alkuperäisenä ääninäyttelijänä tunnettu David Hayter on kunnostautunut myös käsikirjoittajana, ja hänen käsialaansa ovat esimerkiksi vuoden 2000 ensimmäinen X-men -leffa, sekä alkuperäiselle sarjakuvalle erittäin uskollinen Watchmen (2009). Nyt Hayter on kuitenkin laajentanut osaamistaan myös ohjaamisen saralle ja julkaisee pian esikoiselokuvansa.

Hayterin esikoisleffa on kuitenkin kaukana Metal Gear Solidista. Wolves on nimittäin tummanpuhuva kauhuelokuva, jossa nuori teinipoika saa tietää muuttuvansa ihmissuhdeksi ja pakenee kauas sivistyksestä vain löytääkseen kokonaisen ihmissusien yhteisön.

Elokuvan pääosaa näyttelee edellisistä X-men -leffoista tuttu Lucas Till, ja sivuosissa nähdään muun muassa Jason Momoa, sekä aina erinomainen luonnenäyttelijä Stephen McHattie. MGS-faneja saattaa lisäksi kiinnostaa, että pienessä roolissa nähdään myös MGS:ssä ja lukemattomissa muissa peleissä ääninäytellyt Jennifer Hale.

David Hayterin esikoiselokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa marraskuun puolivälissä, joten mahdollisesta Suomen julkaisusta ei luonnollisesti ole vielä mitään tietoa. Alta voit kuitenkin katsoa elokuvan trailerin.

Lisää luettavaa