Smart Connect tuo ratkaisun useita laitteita käyttäville pelaajille ja sisällöntuottajille

Saumaton kokemus kaikilla laitteillasi.

26.02.2024

Lenovo ja Motorola ovat esitelleet Smart Connectin, erilaiset digitaaliset ekosysteemit saumattomaksi kokonaisuudeksi yhdistävän ohjelmistoratkaisun.

Smart Connect on ratkaisu niin pelaajille ja sisällöntuottajille kuin muillekin kuluttajille. Se mahdollistaa samojen sisältöjen saumattoman työstämisen useilla eri laitteilla käyttäjän voidessa siirtyä sujuvasti kaikkien yhteensopivien laitteiden välillä. Näitä ovat älypuhelimet, tabletit ja tietokoneet. Laitteiden ei tarvitse käyttää samaa käyttöjärjestelmää.

Smart Connectin ominaisuuksia:

 • Ristiinohjaus: siirry tietokoneen, tabletin ja puhelimen välillä käyttämällä yhtä ainoaa näppäimistöä ja hiirtä. Voit käsitellä dokumenttia tietokoneella, tuoda siihen lisätietoja tabletilta ja palaveroida kollegoidesi kanssa älypuhelimella. Tarjolla on saumaton käyttökokemus kaikkien samaan ekosysteemiin tuotujen laitteiden välillä.
 • Siirrä pyyhkäisemällä: siirrä sovelluksia ja niiden toimintoja laitteelta toiselle yksinkertaisella pyyhkäisyllä. Käyttäjät voivat katsoa videota tabletilla ja jatkaa sen katselua tietokoneella. He voivat myös aloittaa podcastin kuuntelun älypuhelimella lenkkeillessään, ja jatkaa kuuntelua kotona toisella laitteella.
 • Ilmoitusten synkronointi: pysy viestiesi ja ilmoitustesi tasalla. Näet esimerkiksi puhelimen ilmoitukset millä tahansa muulla liitetyllä laitteella.
 • Share hub: jaa tiedostoja ja mediaa vaivattomasti yhteensopivien laitteiden välillä, vaikka niissä olisi eri käyttöjärjestelmät. Share Hubin avulla voi käyttää ja jakaa suuriakin tiedostoja yhdistettyjen laitteiden välillä ilman, että ne vaativat roppakaupalla tallennustilaa joka laitteelta erikseen.
 • Älykäs leikepöytä: sinun ei tarvitse käyttää pikaviestimiä tai muita työkaluja kuvien tai tekstitiedostojen siirtämiseen leikkaa/liimaa-menetelmällä toisiin puhelimiin, tietokoneisiin tai tabletteihin, vaan yhden laitteen dokumentit näkyvät muillakin liitetyillä laitteilla.
 • Välitön tukiasema: muuta puhelin mobiiliyhteyttä jakavaksi tukiasemaksi, jolloin voit jakaa välittömästi internet-yhteytesi suojatusti muille laitteillesi, tabletille tai tietokoneelle, ilman salasanan syöttämistä.
 • Verkkokamera: käytä älypuhelimesi laadukkaita kameroita verkkokamerana neuvottelupuhelussa tai omassa live-lähetyksessäsi. Voit samalla tehdä itsestäsi läsnäolevamman etänä työskennellessäsi. Voit myös siirtää videopuhelun puhelimestasi tietokoneen suuremmalle näytölle tai televisioon.
 • Enemmän tilaa työskentelyyn ja pelaamiseen: Voit suoratoistaa videoita, pelata tai avata älypuhelimesi mobiilityöpöydän älytelevision näytöllä.
 • Smart Connect tarjoaa käyttäjilleen uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia. Se on saatavilla kaikilla Windows 10:tä tai uudempaa käyttöjärjestelmää käyttävillä Lenovo-tietokoneilla Microsoft Store -sisältöpalvelussa, sekä tietyille Lenovo-tableteille ja Motorola-laitteille Google Play -kauppasovelluksessa.

  Tietoja yhteensopivista laitteista ja laitevaatimuksista julkaistaan palvelun julkaisun yhteydessä, eli lähikuukausina.

  Lisää luettavaa