Seuraavaa GTA-peliä tehdään yksinpeli edellä – moninpeli on silti tärkeä osa Rockstarin tulevaisuutta

Järkipuhetta.

Take-Two-yhtiön Strauss Zelnick kertoi osakkeenomistajien tilaisuudessa, että Rockstar Gamesin pelejä tehdään jatkossakin yksinpelaajille.  Tämä siitäkin huolimatta, että GTA Online tekee rahaa Rockstarille ja Take-Twolle valtavia määriä.

GTA Online on saanut vuosien varrella jo yli 40 erilaista lisäpelipäivitystä. Joidenkin GTA V -fanien mielestä tämä on huono asia, ja yksinpelaajienkin pitäisi saada lisäreitä.

Zelnick kertoi, että Rockstarilla keskitytään työstämään yksinpelikampanjoista mahdollisimman täydellisiä kokonaisuuksia. Zelnick kertoi, että Rockstarilla on aina uskottu siihen, että yksinpelikampanja on kaiken alku ja juuri – vaikka monet heidän kilpailijoistaan aikoinaan näyttivätkin innostuvan enemmän moninpelimuodoista.

Myös moninpelitilojen ja verkossa pelattavien kokonaisuuksien hiominen kuntoon on kuitenkin tärkeää. Tästä Zelnick pitää hyvänä esimerkkinä viimeisintä The Contract -lisäpelattavaa kokonaisuutta GTA Onlineen. Zelnickin mukaan The Contract yhdistelee moninpelin maailmaa ja yksinpelikampanjaa täysin uudella tavalla – The Contractin voi nimittäin pelata läpi täysin hyvin yksinkin.

GTA V on myynyt tähän mennessä huikeat 160 miljoonaa kappaletta. Pelin PS5- ja Xbox Series X/S-versiot saapuvat maaliskuussa.

Lisää luettavaa