Seuraava mobiilihitti tulossa? – Tämä japanilaispeli tahkoaa 4 miljoonaa dollaria päivässä!

Mobiilipeli Monster Strike on Japanissa todellinen hittipeli.

Moni länsimaalainen ei ole vielä kuullut Monster Strikesta, vaikka peli on itseasiassa jo meikäläistenkin saatavilla. Vaan Japanissa tilanne on aivan toinen. Siellä Monster Strike on tahkonnut kolmessa kuukaudessa järkyttävät 387 miljoonaa dollaria, mikä tekee euroissa noin 342 miljoonaa. Tämä tarkoittaa sitä, että pelkkien mikromaksujen avulla peli on tuottanut noin 4,2 miljoonaa päivässä.

Androidille ja iOS:lle julkaistu peli on siis saatavilla myös Japanin ulkopuolella, mutta valtavaa suosiota se ei ole vielä saavuttanut. Destructoidin mukaan pelikehittäjä Mixi suunnittelee kuitenkin pelin Japanin menestyksen innoittamana kattavaa mainoskampanjaa myös länsimaihin. Monster Strikesta saattaa siis pian tulla paljon tunnetumpi.

Monster Strike on RPG- ja strategiaelementtejä sisältävä puzzle-peli, vielä tarkemmin sanottuna fysiikkapeli, joka sisältää myös yhteistyömoninpelin. Jos tarkempi katsaus peliin kiinnostaa, kannattaa katsoa alla oleva peliesittely. Japanissa pelistä on kehitteillä myös Nintendo 3DS -peli, sekä tietenkin anime-sarja.

Lisää luettavaa