Seuraava Assassin’s Creed matkaa Englantiin

03.12.2014

Seuraavasta Assassin’s Creed -seikkailusta on vuotanut tietoa julkisuuteen. Ubisoftin menestyspeli tulee tiedon mukaan sijoittumaan britti-imperiumin huippukauteen, eli 1800-luvun Viktoriaaniseen Englantiin. Totta on myös se, että vanhoista osista tuttu Ubisoft Montreal vetäytyy pelin kehittämisestä ja ohjat käsiin ottaa Ubisoftin Quebec -studio. Uuden pelin oli tarkoitus paljastua pelaajille vasta myöhemmin ja Ubisoft pahoitteleekin, että pelistä tehty videopätkä on levinnyt Internetin syövereihin liian aikaisin.

Uusi peli tulee muokkaamaan rankalla kädellä niin toimintakohtauksia kuin myös asepalettia. Nyt päähenkilöllä on mukana muun muassa köysi, jonka on sanottu mullistavan hahmon tavan liikkua paikasta paikkaan. Uudistuksen tulee kokemaan myös pelin ulkoasu, joka tulee hyödyntämään yhä paremmin nykyistä pelimoottoria. Pelin keskiönä tulee näillä näkymin toimimaan Lontoo.

Vanhalla konsolisukupolvella ei peliä tulla enää näkemään, sillä ensi vuonna julkaistava Assassin’s Creed: Victory tullaan julkaisemaan PC:n lisäksi vain Xbox Onelle ja Playstation 4:lle.

Lisää luettavaa