”Sain aikanaan niin paljon p*skaa niskaan tästä asiasta, että oli pakko nyt avautua” – Tekijä avautui yhdestä pelimaailman kiistellyimmästä tuotteesta

Muistatko vanhan Xboxin? Siis sen mustan ja valtavan laitteen, joka muistutti kooltaan enemmänkin videonauhuria kuin modernia pelikonetta. Sitten saatat muistaa myös ensimmäisen Xboxin ohjaimen, joka myös oli astetta isompi ja korvattiinkin melko pian pienemmällä versiolla.

Nyt Seamus Blackley, joka oli yksi alkuperäisen Xboxin luojista, on kommentoinut konsolin alkuperäistä ohjainta, joka nykyisin tunnetaan myös nimellä Duke. Blackley sanoi ohjaimen olleen ”hävettävän iso” ja samalla lisäsi, ettei hänellä ollut tarpeeksi valtaa yhtiössä voidakseen tehdä asialle mitään. Miehen sanojen mukaan Microsoft oli palkannut epäpätevän pienelektroniikkavalmistajan, joka ei ollut osannut tehdä tarvittavan pieniä piirejä. Näin ollen firman täytyi suunnitella niin valtava palikka, että ”sen päälle pystyisi laskeutumaan helikopterillakin”.

Muita huvittavia lainauksia Seamus Blackleyltä löydät kahdesta alla olevasta twiitistä:

screen-shot-2016-10-04-at-21-18-28

Monet ihmiset tykkäävätkin kyseisestä isosta ohjaimesta; lisäksi on totta, että ohjaimeen tarvittava määrä muovia vastaa täyttä tankillista premiumia.

screen-shot-2016-10-04-at-21-18-42

”Olen pahoillani, että avaudun Dukesta näin, mutta sain aikanaan sen verran p*skaa niskaan asiasta, että minun on päästettävä höyryjä ulos!”

Lisää luettavaa