Röyhkeä murtovaras vei yli 200 000 euron arvosta keräilykortteja – sitten Pokémon-yhteisö riensi apuun

Pokémon-yhteisö näyttäisi löytäneen myymälän aivan uudella tavalla. Hyvä!

Peli- ja keräilykorttikauppa Minnesotassa on joutunut röyhkeän ryöstön kohteeksi.

10. päivä helmikuuta ryöstäjä kiipesi Minnesotassa sijaitsevan Punch Out Gaming -kaupan sisään rikottuaan kaupan seinän ja kiivettyään siitä sisään myymälään. Yhteensä ryöstäjän mukaan lähti harvinaisia Pokémon-kortteja yli 215 000 euron arvosta.

Kaupan omistaja Jason Peterson kertoi Fox 9:n haastattelussa, että he ovat keränneet harvinaisia Pokémon-kortteja myymäläänsä vuosien ajan. Toinen omistaja Eric Johnson kertoi romahtaneensa kyyneliin tajutessaan, että heidän pitkään ja hartaasti kerätty kokoelmansa oli joutunut ryöstäjän käsiin.

Osa korttien arvosta palautuu myymälän omistajille vakuutuksen kautta, mutta tämä ei tietenkään voi mitenkään täysin korvata sitä aikaa ja rahaa, mitä myymälän omistajat ovat käyttäneet kokoelmansa kartuttamiseen.

Punch Out Gaming julkaisi Facebookissa videokuvaa ryöstäjästä. Paikallinen Pokémon-yhteisö on luvannut pitää silmänsä auki epäilyttävien netin myynti-ilmoitusten suhteen.

Ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin: alle viikko ryöstön jälkeen kauppa näyttäisi käyvän myymälässä todella hyvin, kun Pokémon-yhteisö haluaa auttaa ongelmien keskellä painiskelevaa pikkumyymälää. Katso postaukset alta!

Lisää luettavaa