Rockstarin panostus työntekijöiden hyvinvointiin muuttaa rajusti seuraavan GTA-pelin konseptia – kehitystyö on jo käynnissä!

Huhuja GTA VI:n ympärillä, niitähän ei ole koskaan liikaa.

16.04.2020

Kotaku huhuilee yksityiskohtia seuraavan Grand Theft Auto -pelin kehityksen tilanteesta.

Lähteiden mukaan Grand Theft Auto VI:n kehitystyö olisi tällä hetkellä vielä varhaisessa vaiheessa. Rockstar on kuitenkin käyttänyt sitten RDR2:n julkaisun reilusti aikaa panostaakseen henkilöstönsä hyvinvointiin, tavoitteenaan välttää kaikille henkisesti ja fyysisesti raskaat loppupuserrukset ennen pelin valmiiksi saattamista. Myös huonoa henkeä aiheuttaneita studiopomoja on vaihdettu parempiin muun muassa San Diegon, Kalifornian ja Englannin toimipisteissä.

Muutoksista johtuen seuraava GTA tulisi olemaan julkaisunsa aikaan mittakaavaltaan reilusti totuttua pienempi kokonaisuus. Tätä sitten olisi tarkoitus laajentaa tasaiseen tahtiin julkaisun jälkimainingeissa – hieman useita vuosia porskuttaneen GTA Onlinen tapaan. Mitään virallista ei ole kuitenkaan toistaiseksi kuultu, vaikka huhut ovatkin vieneet peliä niin Vice Cityyn kuin Narcos-sarjan henkisiin tunnelmiinkin.

GTA VI:n julkaisuaikaa, alustoja saati virallista paljastusta lienee vielä turha edes arvuutella, sen verran kaukana se vielä häämöttää.

Lähde: Ladbible

Lisää luettavaa