Rockstar pyytää anteeksi GTA-fiaskoa: ”Uudet versiot eivät täytä laatuvaatimuksiamme”

Yhtiö tuo myös pelien alkuperäiset PC-versiot takaisin myyntiin.

22.11.2021

Eipä mennyt ihan putkeen tuo GTA: The Trilogy -paketin julkaiseminen. Peleistä on levinnyt roppakaupalla huvittavia bugivideoita, ja pelaajat ovat valittaneet esityisesti Switch-version teknisistä ongelmista. Nyt Rockstar on julkaissut tiedotteen, jossa pahoitellaan remasteroitujen pelien ongelmia.

Grand Theft Auto -sarja on meille yhtä tärkeä kuin tiedämme sen olevan faneille ympäri maailmaa. Näitä klassikkopelien päivitettyjä versioita ei julkaistu sellaisessa muodossa, joka täyttäisi omat laatuvaatimuksemme tai ne standardit, mitä fanimme ovat tottuneeet meiltä odottamaan”, tiedotteessa lukee.

Siitä ei ole mitään mainintaa, miten näin pääsi käymään. Rockstar kuitenkin ilmoittaa tuovansa GTA III:n, Vice Cityn ja San Andreasin alkuperäiset versiot takaisin myyntiin – alun perin nämä vedettiin pois Rockstarin verkkokaupasta remasteroitujen versioiden tieltä. Yhtiö myös lupaa, että kaikki uuden GTA-trilogian ostaneet voivat ladata alkuperäiset versiot ilmaiseksi.

Firma lupaa, että uusia versioita päivitetään ja nyt havaitut ongelmat korjataan. Samaan hengenvetoon yhtiö pyytää, ettei yleisö häiriköisi pelien koodaajia sosiaalisessa mediassa – tällasitakin on kuulemma valitettavasti sattunut.

Lisää luettavaa