Rocket Leagueen tulossa mullistava uusi pelimuoto maaliskuussa – Kuin sekoitus lento- ja koripalloa

Rocket Leagueen on tulossa uusi pelimuoto, joka laittaa koko pelin uusiksi!

14.03.2017

Autofutispelistään tunnettu Psyonix kertoi julkaisevansa kokonaan uuden pelimuodon Rocket Leagueen. Uusi pelimuoto tunnetaan nimellä Dropshot, missä tavanomaiset maalit ovat poistettu ja pelikenttä on laitettu kuusikulmaiseksi.

Pelin perusidea on pomputella palloa ilmassa ja mätkäistä se vastustajan kenttäpuoliskolle samalla tavalla kuin lentopallossa. Mitä useammin oma joukkue pystyy pomputtamaan palloa ilmassa peräkkäin, sen suuremman reiän se tekee osuessaan kenttään. Autot eivät voi tippua reijistä läpi, sillä reiät vaikuttavat vain ja ainoastaan pallon lentorataan.

Kun joukkue saa sysättyä pallon tekemästään reiästä läpi, saa joukkue yhden pisteen. Kun oma joukkue päästää maalin, oma kenttäpuolisko korjaantuu, mutta vastustajan kenttäpuolisko pysyy siinä tilassa, mihin se ennen maalintekoa jäi.

Pelikentältä on poistettu tavanomaiset buustipisteet, sillä pelaajien turbopalkki täyttyy Dropshotissa automaattisesti ajan kuluessa. Tällä pyritään varmistamaan se, että kaikki pelaajat pystyvät osallistumaan mahdollisimman aktiivisesti pääasiassa ilmassa pelattavaan peliin.

Dropshotissa peli laskee perinteisten maalien, syöttöjen ja torjuntojen lisäksi myös pelaajan tekemän vahingon pelikenttään. Mitä enemmän paneeleja pelaaja pystyy tuhoamaan, sitä enemmän vahinkopisteitä pelaaja kerää.

Dropshot-päivitys saapuu 22. maaliskuuta ja on tuttuun tapaan ilmainen. Kaikkiin sen mukana tuleviin päivityksiin voit tutustua täältä.

Lisää luettavaa