Rock Band 4:n täydellinen settilista julki – Tätä biisiä pelisarjan faniksi tunnustautuva toimittajamme odottaa eniten

Jack Whiten kappaleet ovat aina olleet Rock Band -katalogin parhaimmistoa.

Lokakuun alussa ilmestyvän Rock Band 4:n täydellinen settilista on viimein julkaistu ja sitä voi käydä ihmettelemässä pelin virallisella sivustolla. Mukana on monia mahtavia biisejä, kuten vaikkapa Queens of the Stone Agen My God Is the Sun ja Rushin A Passage to Bangkok, mutta ensisilmäyksellä yksi on ylitse muiden.

Kappalehan on tietysti Jack Whiten Lazaretto viime vuoden samannimiseltä albumilta. Whiten muidenkin kokoonpanojen kappaleet ovat toimineet Rock Bandilla erinomaisesti, esimerkiksi The White Stripesin Icky Thump, The Raconteursin Many Shades of Black tai The Dead Weatherin Treat Me Like Your Mother.

Whiten kappaleet ovat rytmisesti kiinnostavia ja kitaravetoisia, eikä Lazaretto ole siinä suhteessa mikään muutos. Keskellä kappaletta on myös virkistävä rytmivaihdos, mikä tuo pelaamiseen vaihtelua ja monipuolisuutta. Ja onhan näiden Whiten riffien rinnalla tosiaan aika hankala innostua vaikkapa alla olevalla julkistustrailerilla vilahtavasta R.E.M. -yhtyeen The One I Lovesta.

Myönnän toki, että jokainen kappale listalla ei ole entuudestaan tuttu. Musiikkipelien parhautta on sekin, että niiden kautta löytää uusia biisejä ja artisteja, joita voi innostua kuuntelemaan muutenkin kuin pelatessaan.

Alta voit katsoa viimeisen settilistatrailerin, sekä Jack Whiten Lazaretton virallisen videon.

Lisää luettavaa