Remedy hehkuttaa Twitterissä, että tuleva Quantum Break näyttää ”vit*n loistavalta”

27.11.2015

Lukuisia kertoja myöhästellyt espoolaisen Remedyn uusin peli Quantum Break on näillä näkymin ilmestymässä 5.4.2016. Ainoastaan Xbox Onelle tulossa oleva yksinoikeuspeli tuntuu toistaiseksi olevan ulkomailla suurempi juttu kuin Suomessa.

Suomalaiset ovat siitä hassua kansaa, että pelialalla saavutettua menestystä ei kovin paljon hehkuteta. Oli kyseessä sitten Angry Birds, Max Payne, Alan Wake tai tulossa oleva Quantum Break, suomalainen peliskene tuntuu olevan näiden pelien suhteen hieman skeptinenkin. Vähän niin kuin ajatus olisi, että ”joo joo, tiedän kyllä tuon pelin, kukapa ei tietäisi”. Remedyn omalta PR-tiimiltä kuitenkin luonnollisesti löytyy intoa, ja firman pelimies Thomas Puha onkin nyt kiusoitellut maailmalla peliä odottavia sankkoja joukkoja Twitterissä.

Quantum Breakin elokuvalliset elementit näyttävät vit*n hyviltä. Työtä tehdään päivittäin ja etenkin valaistus pelissa on uskomattoman kaunista”, Puha kertoo ja jatkaa:

Lisäämme juuri viimeisiä silauksia valaistukseen. Helv*tti soikoon, kuinka paljon se tekeekään. Muukin peli näyttää kyllä upealta, ei pelkoa. 😀

 

Näin kauan odotettu ja näin useasti myöhästetty peli tulee joko floppaamaan isosti tai lunastamaan suuret odotukset. Jännittävää nähdä, kuinka suomalaisäijän käy!

Lisää luettavaa