Reddit-käyttäjä kertoi ensi viikolla ilmestyvästä Uncharted: Lost Legacysta tuntojaan – näin lyhyt peli on kyseessä

Uusin Uncharted on ohi nopeasti.

17.08.2017

Uutisoimme keskiviikkona Uncharted: Lost Legacyn uudesta trailerista. Nyt muuan Reddit-käyttäjä on kertonut kokemuksistaan pelistä, josta hän on sanojensa mukaan onnistunut saamaan käsiinsä aikaisen kopion.

Pelaajan mukaan hän pääsi pelin lävitse 6 tunnissa 40 minuutissa pelatessaan Hardilla. Pelaaja myös kertoo, että hän ei niin sanotusti ”rushinut” peliä läpi, vaan etsi aarteita jat tutki paikkoja huolella.

Yleisesti pelaaja kertoi, ettei Uncharted: Lost Legacy ole yhtä hyvä kuin Uncharted 4, mutta hän kuitenkin nautti näkemästään. Peli myös kuulemma tuntui kokonaiselta peliltä, joskaan ei yhtä laajalta kuin muut Unchartedit. Myös tarina sai pelaajalta hieman pyyhkeitä, sillä se ei kuulemma ollut yhtä kiinnostava kuin aiempien pelien vastaavat. Pelattavuus sen sijaan oli yhtä hyvä kuin aina ennenkin ja motivoi pelaajaa vetämään pelin läpi yhdeltä istumalta.

Mitään täyttä varmuutta siitä, että pelaaja puhuu totta, ei ole. Jokseenkin sepustukset kuitenkin tuntuisivat järkeenkäyviltä, eikä ole mitenkään tavatonta, että peli olisi päässyt jonkun käsiin etuajassa.

Uncharted: The Lost Legacy julkaistaan Euroopassa 23.8. ja Pohjois-Amerikassa päivää aiemmin.

Lisää luettavaa