Razerin uutuuskuulokkeissa on eSports-pelaajien kanssa viriteltyjä FPS-äänitiloja

Kuuntele kuin pro-pelaajat.

27.04.2023

Razer esitteli tänään vuoden 2023 päivityksen BlackShark V2 Pro -pelikuulokkeisiin.

Nämä langattomat kuulokkeet on optimoitu yhteistyössä muun muassa seuraavien eSports-pelaajien kanssa: Hakis (Alliance), Shotzzy (OpTic Gaming), Dexter (MOUZ), Refsgaard (Ninjas in Pyjamas) ja Stax (DRX).

BlackShark V2 Pro 2023 -kuulokkeet tarjoavat uuden innovatiivisen Razer HyperClear Super Wideband Mic -mikrofonin, sisäänrakennetut Pro-Tuned FPS Profiles -profiilit, 70 tunnin akunkeston, C-tyypin latausominaisuudet ja Bluetooth-yhteyden.

”Ikoniset BlackShark-kuulokkeet ovat jo pitkään olleet eSports-ammattilaisten ja pelaajien keskuudessa vakiokalustoa”, sanoo Barrie Ooi, Razerin PC-pelidivisioonan johtaja. ”Tätä uutta versiota varten teimme tiivistä yhteistyötä ammattilaispelaajien kanssa ja toimimme ’For Gamers. By Gamers’ -filosofian mukaisesti.”

”Olin todella otettu uuden BlackShark V2 Pro -mikrofonin mikrofonin laadusta”, sanoo Shotzzy, Call of Duty eSports pro -pelaaja Optic Texasille. ”BlackShark oli jo entuudestaan pelikuulokkeeni, mutta nämä viimeisimmät päivitykset tekevät pelaamisestani vieläkin parempaa.”

Pelaajilla on käytössä eSports-pelaajien kanssa viritettyjä FPS-ääniprofiileja. Niitä voi vaivattomasti muokata Razer Synapse -ohjelmistolla ja tallentaa ne suoraan kuulokkeisiin. Tällä tavalla tärkeimmät profiilit ovat aina mukana, missä ikinä sitten pelasikaan.

Razer BlackShark V2 Pro on saatavilla nyt hintaan 229,99 euroa. Värivaihtoehtoina on valkoinen ja musta.

Lisää luettavaa