Razerin uusi Roblox-mallisto sisältää eksklusiivisia peliherkkuja

Laitteita Roblox-faneille.

25.04.2023

Razerin ja Robloxin yhteistyössä syntynyt uusi pelilaitemallisto on omiaan kaikille Roblox-faneille.

Razer | Roblox -mallisto sisältää kolme Razerin palkittua oheislaitetta. Razer Orochi V2 -hiiri, mekaaninen Razer BlackWidow V3 -näppäimistö ja monialustaiset Razer Barracuda X -kuulokkeet sisältävät jokainen ikonisen Roblox-logon. Kaikkien mukana tulee myös eksklusiivinen virtuaaliesine, jonka voi lunastaa koodilla Robloxissa.

Razer Orochi V2 (99,99 €) on kevyt ja langaton hiiri. Se toimii sekä Razer HyperSpeed Wireless -donglella että Bluetoothilla. Razer Orochi V2 – Roblox Edition sisältää virtuaalisen Razer Cyberpackin.

Razer BlackWidow V3 (259,99 €) sisältää mekaaniset Green clicky -kytkimet. Näppäimistö on varustettu ainutlaatuisilla valkoisilla UV-pinnoitetuilla ABS-näppäinhatuilla ja Razer Chroma RGB -valaistuksella. Razer BlackWidow V3 – Roblox Edition sisältää parin virtuaalisia Razer Cyber Wings -siipiä. Näppäimistö tulee myyntiin ainoastaan US-asettelulla.

Razer Barracuda X (159,99 €) on kevyt, mukava ja monialustainen langaton kuuloke, joka on yhteensopiva PC:n, konsolien ja mobiililaitteiden kanssa. Luurien akku jaksaa yhdellä latauksella 50 tuntia. Razer Barracuda X – Roblox Edition sisältää virtuaalisen Razer Cyber Helmetin.

Laitteet tulevat myyntiin 28.4.2023. Lisää voit lukea täältä.

Lisää luettavaa