Razerin uudet pelituolit pitävät viileänä koko päivän

Termoplastinen elastomeeri on melkoinen materiaali!

30.09.2023

Razer Fujin Pro on uusin lisäys Razerin tyylikkääseen tuolimallistoon. Se on täysin säädettävä pelituoli, joka tarjoaa hengittävää mukavuutta, edistyksellisiä ominaisuuksia, äärimmäistä tukea ja ennen kaikkea mukauttamismahdollisuuksia.

Tuolin termoplastisesta elastomeerista valmistettu erittäin hengittävä verkko on suunniteltu pitämään käyttäjät viileinä pitkien pelituntien aikana. Se on suunniteltu optimaalista ilmanvaihtoa varten, mutta se on myös erittäin venyvää ja joustavaa pitkäaikaisen kestävyyden takaamiseksi. Synchro-tilt-teknologialla varustettu tuoli tarjoaa myös äärimmäisen mukautettavan ja kallistettavan tuen. Se säätää liikkeessä niin selkänojan kuin istuimen alustan automaattisesti mihin tahansa istuma-asentoon.

Fujin Pro sopii kaikenkokoisille pelaajille. Siinä on erittäin vahva alumiiniseosrunko sekä 4D-pehmustetut käsinojat ja 3D-kuvioitu päätuki.

Razer Fujin tarjoaa samaa mukavuutta ja ilmankiertoa kuin isoveljensä erittäin hengittävän verkkomateriaalin ansiosta. Siinä on Synchro-tilt-tekniikka 130 asteen kallistuksella, korkeussäädettävä selkärangan tuki ja 3D-pehmustetut käsinojat. Yhdessä ne ylläpitävät täydellistä ryhtiä myös pisimmissä pelisessioissa.

Razer Fujin Pro -tuolista (1 199,99 euroa) pääset lukemaan lisää täältä.
Razer Fujin -tuolista (699,99 euroa) pääset sen sijaan lukemaan lisää täältä

Razer Fujin Pro


Razer Fujin

Lisää luettavaa