Rakastettuja pelejä tehtaillut pitkän linjan pelifirma kehuu uusinta projektiaan: ”Kyseessä on paras peli, mitä olemme ikinä tehneet”

Sea of Thievesillä on melkoiset saappaat täytettävänään.

30.06.2017

Xbox Onelle ja PC:lle ilmestyvää Sea of Thievesiä on kehitetty jo hyvin kauan aikaa, mutta pelin uumoillaan tulevan ulos viimein 2018-vuoden alussa. Betatesti saatetaan puolestaan hyvinkin nähdä vielä tämän vuoden puolella.

Nyt muun muassa Conker-sarjastaan, Perfect Darkeistaan, Goldeneyestä, Donkey Kongeista ja Battletoadsin kaltaisista legendaarisista peleistä tunnetun firman päätuottaja Joe Neate on kommentoinut projektiaan melkoisin korulausein.

Kyseessä on ollut paras peli, mitä olemme ikinä tehneet. Olen ollut tällä alalla 18 vuotta, ja tämä on paras mahdollisuus, mitä minulle on koskaan annettu; ja peli, johon olen uskonut kaikista vahviten. Tämä peli ja kaikki ne suunnat, joihin voimme viedä sen; pelin potentiaalinen laajuus – eri asiat, mitä pystyy tekemään ja miten peliä voi pelata; erilaiset tarinat, joita pelaajat pääsevät kokemaan – se on aivan mieletöntä.”

Aika näyttää, jakaako pelimaailma samat mietteet.

Lisää luettavaa