Quantum Breakin demoa tylytetään ja lujaa: Vaisua räiskintää, jota keskeytellään huonolla tv-sarjalla

Quantum Breakin demo sai Kotakulta tyrmäävän arvion.

Remedyn kehittämä Quantum Break on varmasti monelle etenkin suomalaiselle pelaajalle se odotetuin Xbox One -peli (ja monelle syy, miksi Xbox Onen hankkimista harkitsee), mutta millainen peli lopulta on kyseessä? Mitä jos siitä ei tuleekaan loistava?

Erittäin tiukan kritiikin tarjoilee Kotakun Julian Benson, joka on päässyt seuraamaan Quantum Breakin demoesittelyä.

”Nähtyäni pelin olen nyt huolissani, että Quantum Break on vaisunnäköinen räiskintä, jota keskeytellään 20-minuutin huonoilla tv-sarjan jaksoilla joka osan lopussa,” Benson tykittää heti arvionsa aluksi.

Suurin ongelma näyttää Bensonille olleen se, että esitelty taistelukohtaus, sekä tv-sarjaosuudet ovat yksinkertaisesti tylsiä. Hänen mukaansa ajan manipulointiin perustuva pelimekaniikka näyttää hyvältä, mutta ei tarjoa lopulta paljonkaan uutta.

Lisäksi 20-minuuttiset tv-sarjan jaksot eivät hänen mukaansa nivoudu osaksi peliä, vaan tuntuvat keskeyttävän sen. Ja nämäkään osiot eivät Bensonin mukaan ole erityisen hyviä, vaikka niitä tähdittävätkin osaavat näyttelijät, kuten Taru Sormusten Herrasta -leffoista (2001-2003) tuttu Dominic Monaghan.

Koko arvion voit lukea Kotakun sivustolta. Kyseessä on toki vain yhden kriitikon mielipide, mutta se kuulostaa silti huolestuttavalta. Voimme vain toivoa, että lopputulos ei vastaa Bensonin ennakkoarviota.

Lisää luettavaa