Purr! Razer julkaisi uudet Kraken Kitty -kuulokkeet

Kuulokkeet vähän näyttävämpään striimailuun.

09.08.2023

Razer on julkaistu kolme uutta Kitty-tuotetta.

Kaksimetrisellä USB-johdolla toimivat Kraken Kitty V2 -kuulokeet pirteä valinta tietokoneen äärellä tapahtuvaan striimailuun. Kraken Kitty V2 BT tarjoaa sen sijaan huoletonta langattomuutta, kiitos Bluetoothin. Lisäksi markkinoille tuli uudet Kitty Ears V2 -korvat. Ne ovat 50 % isommat kuin aiemmat mallit.

”Kun julkaisimme ensimmäisen Kraken Kittyn, se todella raapaisi markkinoita”, sanoo Razerin laitteistoliiketoimintayksikön vanhempi varajohtaja Alvin Cheung. ”Me Razerilla etsimme aina tapoja tuoda rohkeampia ja parempia tuotteita pelaajille. Uusin Kraken Kitty -kuulokemallisto jatkaa tätä suunnittelufilosofiaa ikonisessa muodossa.”

Uusi Kraken Kitty V2 on kevyempi, ohuempi ja söpömpi kuin koskaan. Erotu ja käännä katseet isommilla ja rohkeammilla kissankorvilla, jotka saavat virtansa maailman laajimmasta pelien RGB-ekosysteemistä, Razer Chroma RGB:stä.

Kraken Kitty V2 on saatavana sekä klassisena Razer Black- että Quartz-mustana. Siinä on kevyt muotoilu ja hengittävät korvatyynyt.

Ota kissamaisuus mukaan minne tahansa uusilla Kraken Kitty V2 BT -kuulokkeilla. Niissä on Bluetooth 5.2, matalan latenssin pelitila, 40 tunnin käyttöaika ja Razer Chroma RGB.

Kraken Kitty V2– ja Kraken Kitty V2 BT -kuulokkeet ovat myynnissä nyt hintaan á 119,99 euroa. Kuulokkeisiin kiinnitettävät Kitty Ears V2 -korvat maksavat 29,99 euroa.

Lisää luettavaa