PS4-pelaajat pääsevät pelaamaan Lara Croftin uusinta myöhässä, mutta entistä muhkeampana – Katso pelin tähän asti kaunein traileri

Square Enixin pian ilmestyvä Rise of the Tomb Raiderin PS4-versio on juuri saanut uuden Tokyo Game Show -trailerin, joka esittelee peliä kauniimpana kuin yksikään aiemmista pariminuuttisista. Peli saapui jo viime vuonna Xbox Onelle ja PC:lle, mutta Playstation 4 -pelaajat pääsevät seikkailuun käsiksi vasta ensi kuussa, lokakuun 11. päivä.

Lisänimeä 20 Year Celebration kantava Tuumppi tulee PS4-pelaajien onneksi olemaan laajempi paketti kuin mitä muiden alustojen pelaajat pääsivät alun perin pelaamaan. Mukana on nimittäin heti aluksi uusi tarinaluku Blood Ties, uusi yhteistyöpelimoodi Endurance sekä kaikki mahdollinen julkaistu DLC, minkä lisäksi peli tukee Pleikkarilla myös Playstation VR:ää. Viimeisimpänä mainittua lukuun ottamatta kaikki muut ominaisuudet ovat tarjolla myös Xbox One ja PC-pelaajille, mutta heiltä vaaditaan pelin niin sanottu season pass -kausipassi. Lisäksi PS4-pelaajat pääsevät rajoitetun painoksen hankkiessaan käsiksi myös art book -kuvakirjaan.

Tsekkaile alta upea traileri, joka taatusti nostaa odotuksia peliä kohtaan.

 

YouTube video

Lisää luettavaa