PS4-konsoleita vaivaa kuvottava ongelma – laitteisiin pesiytyvät kakkivat ja kuolevat torakat aiheuttavat ongelmia ja rikkovat koneita

Kotakun uutisoinnin mukaan torakat voivat asustella PS4-käyttäjien kotikonsoleissa.

New Yorkissa sijaitsevan elektronikkakorjaamon XCubiclen korjaajan Patrick Chen mukaan he ovat joutuneet poistamaan torakoita valtavat määrät PS4-käyttäjien konsoleista.

XCubiclen mukaan heillä on jo oma hinnasto niille ihmisille, jotka kärsivät torakkaongelmasta: 25 dollarilla XCubicle tekee PS4-käyttäjän konsolista ”torakkavapaan”.

XCubiclen korjaajien mukaan heille tulee vähintään yksi konsoli viikossa, joka on lopettanut toimintansa torakoiden takia. XCubiclen mukaan jopa joka toinen heille tuotu konsoli sisältää torakoita.

Myös Xbox One -konsoleihin voi pesiytyä torakoita, mutta niissä torakkaongelma on huomattavasti vähemmän yleinen kuin PS4-konsoleissa. PS4-konsoleissa on suuremmat tuuletusaukot, ja siksi torakoiden on helpompi päästä laitteisiin sisään.

Torakoiden ulosteet aiheuttavat suuria ongelmia laitteelle. Osa torakoista myös käristyy hengiltä PS4-konsolin lämpenevään virtalaitteeseen.