PS4-kehittäjä pääsi testaamaan Kojiman odotettua uutuuspeliä – juonessa on kuulemma jotain tolkkuakin

Death Stranding on jo pelattavissa, väittää peliä kokeillut PS4-suunnittelija.

11.12.2017

Kojima Productionsin kehittämä Death Stranding on eittämättä yksi ensi vuoden odotetuimmista peleistä.

Viime viikolla The Game Awardsin yhteydessä pelistä saatiin uusi traileri, joka herättää Hideo Kojimalle ominaiseen tapaan vain lisää kysymyksiä. Varsinaista pelikuvaa kyseisestä avoimen maailman toimintapelistä ei ole kuitenkaan saatu nähdä vielä lainkaan.

PlayStation 4:n pääsuunnittelija Mark Cerny on kuitenkin päässyt testaamaan peliä noin 4-5 tunnin ajan ja väittää tarinan – tai ainakin osan siitä – olevan sisäistettävissä jo ensimmäisten pelituntien aikana. Koko hommassa lienee siis oikeasti järkeäkin. GameSpot-pelisivustolle antamassaan haastattelussa mies vahvisti osan pelistä olevan jo täysin pelattavissa, joskin vain studion sisällä.

Death Stranding on kehitteillä yksinoikeudella PS4:lle. Julkaisupäivän on Kojiman mukaan määrä tapahtua ensi vuoden tienoilla. Pelin näyttelijäkaartia tähdittävät Norman Reedus, Mads Mikkelsen sekä Guillermo del Toro.

Viime viikolla julkaistu traileri on katsottavissa ohesta. Videolla nähtävän kuvan on vahvistettu hyödyntäneen PlayStation 4 Pro -konsolin lisätehoja.

Lisää luettavaa