Pleikkarin tänään ilmestyvä kauhupeli sai ensimmäiset arviot – ja hyvältä näyttää!

Until Dawn vaikuttaa arvioiden perusteella pätevältä kauhupeliltä.

PlayStation 4:lle yksinoikeudella julkaistava kauhupeli Until Dawn ilmestyy Euroopassa tänään, ja peli on jo saanutkin runsaan joukon arvioita. Valtaosat kriitikoista on antanut pelille kiittävän arvosanan, ja Metacriticissä sen saama keskiarvo on uutisen kirjoitushetkellä 79/100.

Until Dawn lähes täydellinen peli, joka huokuu kauhua joka tasolla,” kirjoitetaan esimerkiksi XGN:n arviossa (englannista käännettynä). ”Tämä on PlayStation 4:n omistajille pakko-ostos.”

Samoilla linjoilla jatkaa We Got This Covered:

Until Dawn yhdistää mestarillisesti valintoihin perustuvaa pelaamista kauhuelokuvan mekaniikkaan synnyttäen pelin, jota on hankala unohtaa. Se on itseasiassa niin hyvä, että sitä on vaikea jättää laskuista, kun tulee aika nimetä vuoden parhaat pelit.”

Metacriticin listaamista arvioista ainoastaan Digital Spy on antanut pelille negatiivisen arvion. Sivuston erittäin tiukan arvion mukaan pelin tarina on niin kömpelö, ettei pelaaja lopulta välitä siitä, kuka tarinassa kuolee ja kuka ei. Tämä on toki vain yhden arvostelijan mielipide.

Myös ensimmäiset pelaajat ovat jo saaneet pelin käsiinsä ja valtaosa heistä on samoilla linjoilla kriitikoiden kanssa. Metacriticin käyttäjäarvioiden keskiarvo on 7,4 ja negatiiviset arviot ovat jälleen vähissä.

Alta voit katsoa pelin muutama päivä sitten ilmestyneen, oikeiden näyttelijöiden tähdittämän The Road Not Taken -trailerin.