Pleikkarille luvassa hieno vuosi, mutta myös Xbox Onelle tulossa rautaisia yksinoikeuspelejä

Muun muassa Quantum Break ja Halo 5 ilmestyvät tänä vuonna Xbox Onelle.

Aiemmin olemme kertoneet, että PlayStation 4:lle on alkaneena vuonna luvassa jopa 44 yksinoikeuspeliä, mutta 2015 ei ole vain Pleikkarin vuosi. Xbox Onelle on sillekin luvassa todella kiinnostavia ja odotettuja yksinoikeuspelejä, joista suurimmat nostetaan esille Segment Nextin artikkelissa.

Suomalaispelaajia kiinnostanee varmasti etenkin Remedyn odotettu Quantum Break, joka julkistettiin jo Xbox Onen julkistustilaisuudessa toukokuussa 2013. Pelin on ilmeisesti määrä ilmestyä jo alkaneen vuoden toisella neljänneksellä, mutta julkaisupäivästä ei ole vielä tarkempaa tietoa. Tässä Quantum Breakin pelikuvaa elokuisilta Gamescom-messuilta.

Monille Tomb Raider -faneille tuli varmasti kolahduksena, että pelisarjan seuraava osa Rise of the Tomb Raider ilmestyykin yksinoikeudella Microsoftin konsoleille. Tämä tieto paljastui kuitenkin puolitotuudeksi, sillä kuten joulukuussa uutisoimme, on yksinoikeus voimassa vain rajoitetun ajan, ja täten Rise of the Tomb Raider tulee ennen pitkää ilmestymään muillekin alustoille.  Xbox-konsoleille peli on odotettavissa loppuvuodesta.

Sitten on tietysti Halo 5: Guardians. Syksyllä pelisarjan numeroidut pääpelit ehtivät jo kääntyä ehostettuina versioina Xbox Onelle Halo: The Master Chief Collectionin muodossa ja Halo 5:n beta-testauskin on jo hyvässä vauhdissa, joten pelistä voidaan odottaa yhtä alkaneen vuoden suurimmista julkaisuista. Tässä pelin tunnelmallinen julkistustraileri.

Kuinka moni muistaa vielä Crackdownin? Vuonna 2007 Xbox 360:lle ilmestynyt kolmannen persoonan räiskintäpeli palaa tänä vuonna uudelle sukupolvelle. Paljon ei pelistä ole vielä tiedossa, mutta lyhyt traileri on sentään julkaistu. Pelin on kerrottu sijoittuvan samaan universumiin kuin aiemmat Crackdown-pelit, mutta eri aikajanalle kuin Crackdown 2 (2010). Mitään selitystä tälle ei kaiketi ole annettu.

Yllä mainittujen lisäksi Xbox-pelaajat odottavat varmasti Fable-pelisarjan viidettä pääpeliä Fable Legendsiä. Alunperin vuoden 2004 Fablesta alkanut toimintaroolipelisarja taipuu tällä kertaa yhteistyömuotoon, ja näyttääkin aika komealta.

Lisää luettavaa