Pleikkariklassikon paluulle sataa kehuja: Uusi Ratchet & Clank -peli voittanut puolelleen kriitikot sekä pelaajat

Uusi Ratchet & Clank -peli ilmestyi viime viikolla ja toi samalla Pleikkarin rakastetun tasohyppelykaksikon uudelle sulkupolvelle. Metacriticin keräämistä arvioista käy ilmi, että pelisarjan paluu on otettu hyvin vastaan niin pelaajien kuin kriitikoidenkin taholta.

Ratchet & Clankilla on uutisen kirjoitushetkellä keskiarvona 86 ja pelaajien keskiarvona 8,7. Vaikka nämä lukemat eivät aivan ylläkään sarjan aiempien pääpelien arvosanoihin, on yleisvaikutelma erittäin positiivinen.

Yleisesti ottaen arvioissa todetaan, että vaikka uutukainen ei tarjoa paljon uutta pelisarjan ystäville, se on toimiva paketti, joka tarjoaa kylliksi pelattavaa.

”Tässä on tarpeeksi pitämään pitkän linjan fanit tyytyväisinä, mutta mikä tärkeämpää Insomniacin ja franchisen tulevaisuuden kannalta, myös voittamaan uusia faneja puolelleen,” kirjoitetaan Polygonin arviossa.

”Uskomattoman hyvä debyytti PS4:llä, sillä Insomnian tietää, mikä saa nämä pelit toimimaan, ja he ymmärsivät, ettei heidän tarvinnut rakentaa koko järjestelmää uusiksi saadakseen ne toimimaan myös uudella alustalla,” kirjoittaa puolestaan Gaming Agen kriitikko.

Möyhemmin tässä kuussa saa maailmanensi-iltansa myös Ratchet & Clank -elokuva, joka vaikuttaa ennakkomateriaalin perusteella todella lupaavalta.

YouTube video

 

Lisää luettavaa