Playstation-pomo ”Vuonna 2016 tulet ajattelemaan, että on kiva omistaa PS4”

Vaikka PS4:llä oli paljon hienoja pelejä vuonna 2015, on selvää, että Sony luotti paljon ulkopuolisten tekijöiden peleihin. Vuonna 2016 tavoite on saada mahdollisimman paljon kovia yksinoikeusnimikkeitä.

SCE Worldwide Studiosin pomo Shuhei Yoshida lupasi 4Gamerin haastattelussa, että meillä on paljon odotettavaa.

2016 merkitsee ennennäkemätöntä suurten PS4-pelien määrää. Samalla se on kauan odotetun Playstation VR:n julkaisuvuosi. Kyseessä on vuosi, jonka aikana PS4-käyttäjät sekä ne vielä ostostaan pohtivat tulevat varmasti ajattelemaan, että ’on kiva omistaa PS4’. Tätä kannattaa odottaa.

Yoshida-san puhui paljon myös siitä, kuinka Oculus Japanin virtuaalitodellisuussuunnittelun (VR) edelläkävijä Yoshihito Kondo oli henkilö, joka eniten herätti hänen mielenkiintonsa vuonna 2015 ja että he tapasivat useissa virtuaalitodellisuusalan tapahtumissa. Yoshidan mukaan kyseessä on hyvin pieni yhteisö, jossa kaikki tuntevat kaikki ja on poikkeuksellisenkin mukavaa tavata henkilöitä, jotka ovat tekniikasta kiinnostuneita.

 

 

VR-juttujen lisäksi PS4:lle ilmestyy ensi vuonna esimerkiksi Uncharted 4: A Thief’s Endin, Horizon: Zero Dawnin, The Last Guardianin ja Persona 5:n kaltaisia uutuuksia. Vuosi näyttää siis  valoisalta, kiinnostipa uusi teknologia tai ei.