Playseat Trophy-Logitech G Edition tekee ajosimulaatioista entistä tunnelmallisempia

Logitech kehitti yhteistyössä Playseatin kanssa ajoistuimen, joka takaa täydellisen yhteensopivuuden Logitech G -rattiohjaimille ja -polkimille.

25.02.2023

Playseat Trophy-Logitech G Edition on helposti käyttöön otettava ja jämäkkä ohjaamokokonaisuus, joka tuo realistisen ajamisen tunteen osaksi kenen tahansa kotia.

Playseat Trophy-Logitech G Edition -ajotuoli mahdollistaa korkean luokan ajokokemuksen niin autopelien ammattilaisille kuin virtuaaliajamisen harrastajille. Istuimen avoin muotoilu on tuttu oikeista kilpa-ajoneuvoista. Sen valmistusmateriaalina käytetty ActiFit-kangas tarjoaa keveyttä, kestävyyttä, ergonomiaa ja räätälöitävyyttä miellyttävänä kokonaisuutena. Näin istuin tukee sekä muotoilultaan että tuntumaltaan virtuaalikuljettajan suorituskykyä haastavissakin kisatilanteissa.

”Logitech G ja simulaatioajaminen liittyvät irrottamattomasti toisiinsa. Aina lajin alkuajoista asti on Logitech G tuonut omat innovaationsa ajopelaajien ja simulaatioharrastajien ulottuville”, kommentoi Playseatin toimitusjohtaja Tako Dijkman. ”Logitech G:n ainutlaatuisen suunnittelutyön ja teknologian ansiosta heidän kanssaan työskentely tuntui luonnolliselta valinnalta. Tämä yhteistyö on mahdollistanut meille ensiluokkaisen ajokehikon kehittämisen. Koska molemmilla yrityksillä on vankka tausta simulaatiopeleistä ja -tuotteista, yhdistämällä voimamme ja osaamisemme toisiinsa voimme luoda jotain ainutkertaista ajosimulaatioiden pelaajille ja autopelien harrastajille. Tarjolla on äärimmäisen monipuolinen ja mukaansatempaava ohjaamoratkaisu heille, jotka haluavat viedä virtuaaliajamisen täysin uudelle tasolle.”

”Yli 20 vuoden ajan olemme tehneet tutkimus- ja yhteistyötä ajoammattilaisten kanssa. Tuona aikana Playseat on muodostunut ajoistuinten kiistattomaksi standardiksi, joka tuo oikeiden ajoneuvojen realismin osaksi simulaatioajamista”, kommentoi Logitech G:n simulaatiotuotteiden markkinointipäällikkö Jim Hoey. ”Playseat Trophy-Logitech G Edition -ajotuoli on täydellinen kumppani taannoin julkistetulle Logitech G PRO -rattiohjaimelle ja -polkimille. Tämän yhdistelmän ansiosta virtuaaliajaminen tuo kisa-ajamisen tunnelman kotiin.”

Istuimen patentoitu ja vallankumouksellinen muotoilu on luonut simulaatioajamisen uuden standardin. Ajoistuimen kehikko on valmistettu kestävästä, mutta kevyestä hiiliteräksestä, jonka kestävyys on ensiluokkaista. Vahva maalipinta, korkeatasoiset terässeokset, anodisoidut alumiiniosat ja keinonahkapinta tekevät istuimesta näyttävän ja käyttöä kestävän sekä ammattilais- että kotikäytössä. Rattipoljinyhdistelmän lisäksi kehikkoon voidaan kiinnittää myös ohjaimen lisäosia.

Istuimen ActiFit-materiaali tuntuu miellyttävältä. Se myös haihduttaa tehokkaasti lämpöä. Tämä takaa miellyttävän ajotuntuman intensiivisissäkin ajohetkissä. Säädettävän rungon asennon ansiosta ajoistuimesta on helppo löytää itselle sopiva asento. Istuin on kallistettavissa eteen ja taakse sekä siirrettävissä korkeussuunnassa käyttäjän tarpeen ja mieltymysten mukaan. Lisäksi selkänojan asentoa ja erillistä alaselän tukea voi siirtää sekä näiden pehmeyttä ja kovuutta räätälöidä. Tämä yhdistettynä avaraan jalkatilaan tekee käytöstä miellyttävää eri kokoisille virtuaalikuljettajille.

Kokonaisuuden viimeistelee helposti säädettävä poljinalusta. Nopean säädön ansiosta istuin sopii vaivatta myös vaihtuvien kuljettajien tarpeisiin. Istuin on helppo laittaa kasaan, mikä mahdollistaa kevytrakenteisen kehikon siirtämisen istuimineen pois tilaa viemästä, kun sitä ei tarvita. Painoa ajoistuimella on 17 kilogrammaa.

Playseat Trophy-Logitech G Edition -pelituoli on myynnissä nyt hintaan 599 euroa.

Lisää luettavaa