Pelisivusto myöntää: ”Emme ole arvostelleet Driveclub VR:ää, koska se sai meidät kaikki voimaan pahoin”

Playstation VR on nyt julkaistu, mikä tarkoittaa sitä, että VR-pelit ovat viimein oikeasti valtavirtaa – ainakin jollain tasolla. Toisaalta osaa pelaajista teknologiikka edelleen hieman epäilyttää, eikä välttämättä suotta.

Gamesradar-pelisivusto on nyt myöntänyt syyn, miksi sivusto ei ole arvostellut ajopeli Driveclub VR:ää, vaikka iso osa muista peleistä onkin ollut sivustolla testipenkissä.

Noh, siihen on olemassa syy, joka alkaa sanalla ’matka’, päättyy sanalla ’pahoinvointi’ ja siinä keskellä on ’yöööööööökkkkrrrgh’”, sivustolla kerrotaan.

Gamesradar lisäksi selittää, että he eivät yksinkertaisesti löytäneet joukostaan yhtäkään pelaajaa, joka olisi kestänyt peliä tarpeeksi pitkään arvostellakseen sen. Alla kuitenkin video, jossa he spekuloivat sitä, miksi nimenomaan tämä peli ehkä vaikutti heihin niinkin paljon.

YouTube video

Jotenkin ei ole vaikea uskoa, että jotkut pelit saattaisivat saada pelaajansa voimaan pahoin. Oletettavasti tämä on lisäksi pelaajakohtaista samaan tyyliin kuin yleinen matkapahoinvointi ja esimerkiksi huimauskin.

Lisää luettavaa