Pelipalvelu jäädyttää kaikki ei-aktiiviset tilit – toimi näin, jos olet listalla

Ubisoft jäädyttää tilejä.

Julkaistu:

Ubisoft on kertonut jäädyttävänsä kaikki sellaiset Ubisoftin palveluun rekisteröityneet tilit, jotka eivät ole vähään aikaan olleet aktiivisia.

Ubisoftin mukaan ei-aktiiviset tilit jäädytetään 30 päivän kuluessa siitä, kun käyttäjät ovat saaneet varoitussähköpostin tilin sulkemisesta. Pelaajien pitää erikseen käydä klikkaamassa Cancel Account Closure -linkkiä. Ubisoftin mukaan he jäädyttävät sellaiset tilit, joihin ei ole loggauduttu sisään neljään vuoteen.

Eräs Twitter-käyttäjä kertoi, että hänen tilinsä jäädytyksen jälkeen hän ei päässyt enää pelaamaan Ubisoftin pelejä. Ubisoftin mukaan käyttäjä voi anoa tilinsä uudelleenkäynnistystä, jolloin pelejä pääsee taas pelaamaan.

Lisää Tilt.fi Googlen ensisijaiseksi lähteeksi