Pelimaailma vuonna 2017: tulevan pelin tekevä studio mainostaa erikseen, ettei sen yksinpelikampanjaa pelatessa tarvitse pakollista nettiyhteyttä

10.05.2017

Nettipelit ovat yleensä mukavaa hupia, on kyse sitten räiskinnästä, autoilusta, urheilusta tai mistä pelaamisesta hyvänsä. Pakotettu nettiyhteys yksinpelissä taas ei niinkään.

Ghost Games julkaisee vielä tänä vuonna Need For Speed 2017 -pelin. Nyt studio hehkuttaa verkkosivuillaan ihan erikseen, miten pelin yksinpelikampanjaa pelatessa koneen ei tarvitse välttämättä olla nettiin kytkettynä, ja peliä voi pelata myös offline-tilassa.

”Kyllä, pelin yksinpelikampanjaa voi pelata niin, että kun laittaa siihen pausen päälle niin ympärillä ei tapahdu mitään”, Ghost Games ilmoitti sivuillaan hieman humoristisesti.

Tämä on viittaus vuonna 2015 ilmestyneeseen edelliseen Need For Speed -peliin, jossa nettiyhteys oli pakollinen myös yksinpeliä pelatessa. Tuolloin päätös pakkonetistä otettiin todella nihkeästi vastaan pelaajien keskuudessa – kuten se otetaan nihkeästi vastaan aina yksinpelikampanjasta puhuttaessa.

Jotain tämä kertonee kuitenkin siitä, kuinka paljon pelaajat pakkonettiä yksinpelikampanjassaan vihaavat, kun pelistudion pitää siitä erikseen mainita.

Lisätietoa pelistä saat täältä.

Pelin julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa.

Lisää luettavaa