Peliklassikko Tetriksestä ei tule pelkkä lisenssielokuva – Luvassa kokonainen scifi-trilogia!

Tetriksen idea on sen verran yksinkertainen, että moni tuskin odottaa aiheesta kovin monimutkaista ja suurikokoista elokuvaa. Niin on kuitenkin käymässä, sillä Tetris-leffan tuottajaksi pestatun Larry Kasanoffin mukaan heidän ideansa on lopulta suurempi kuin yhteen elokuvaan mahtuisi.

Tuottaja on vahvistanut Empirelle, että Tetriksestä kaavaillaan nyt kokonaista trilogiaa. Kasanoffin mukaan kyse on kuitenkin yksinkertaisesti siitä, että heidän suunnittelemansa tarina on yksinkertaisesti niin suuri. Hän painottaa, että kyse ei ole rahastuksesta, kuten elokuvasarjoissa, joiden viimeinen elokuva jaetaan kahteen osaan.

Tetris-elokuvan lopullista sisältöä voimme vain arvailla, mutta Kasanoff vakuuttaa, että leffassa ei tulla näkemään inhimillistettyjä palikoita.

”Elokuvassamme ei tule juoksentelemaan jalallisia palikoita”, Kasanoff kommentoi. ”Mutta on mahtavaa, että ihmiset uskovat niin. Se asettaa riman aika matalalle.”

Mitään tarkempaa Kasanoff ei vielä suostu paljastamaan, mutta hänen mukaansa Tetris tulee olemaan scifi-elokuva, jonka teema liittyy ”järjestyksen luomiseen kaaoksesta”.