Pelialan veteraaneilta kotimaista sci-fi-trilleriä useille alustoille – roimasti pelikuvaa julki

Helsinkiläisen 3rd Eye Studiosin riveistä löytyy osaamista muun muassa Remedyn ja RedLynxin tiimoilta.

Helsinkiläinen 3rd Eye Studios on julkaissut peräti 17-minuutin edestä pelikuvaa Downward Spiral: Horus Station -nimikkeestään.

Ensimmäisen persoonan kuvakulmasta kuvattu trilleri heittää pelaajan keskelle mehistön hylkäämää avaruusasemaa, jonka mysteerit ja vaarat odottelevat kohtaajaansa. Apunaan pelaajalla on käytössään monenlaista aluksen nurkilta löytyvää kalustoa, kuten pultinkiinnittäjiä sekä hitsausvälineitä. Tarinavetoisen pelin on kerrottu ottaneen vaikuttimia niin pelien kuin elokuvienkin puolelta, joista mainittakoon muun muassa Stanley Kubrickin 2001: Avaruusseikkailu, Valven Portal-pulmailut kuin parin vuoden takainen Dead Space -sarja. Pelin on kuitenkin kerrottu olevan täysin puhdas dialogista ja välivideoista. Myös musiikkia on pyritty käyttämään harkiten vain muutamissa kohtauksissa tunnelmannostattajana.

Aikaisempaa alan kokemusta 3rd Eye Studiosin työntekijöiltä löytyykin niin Quantum Break -studio Remedyn, Bugbearin, RedLynxin sekä Moon Studiosin kuin Unity Technologiesinkin tiimoilta. Lisää pelistä voi lukea sen virallisilta kotisivuilta.

Julkaisunsa Downward Spiral: Horus Stationin on määrä saada vielä kevään aikana. Peli on kehitteillä PlayStation 4:lle ja PC:lle. Halutessaan pelin voi kokea molemmilla alustoilla myös VR-visiirit päässään. PC-versiolla aluksen perukoille voi hypätä Oculus Touchin, HTC Viven sekä Windows Mixed Realityn kera.