Pelaatko vielä Destinya vanhan sukupolven konsolilla? – Bungie hylkää sinut pian

Rise of Iron -laajennus ei ilmesty Destinyn Xbox 360 ja PlayStation 3 -versioille.

Bungien moninpeliräiskintä Destiny saa uuden laajennuksen syyskuussa, mutta kuten jo aiemmin uutisoitiin, ilmestyy uusi Rise of Iron vain PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Laajennuksen julkaisun myötä Bungie lakkaa vaiheittain tukemasta kaikkian pelin ominaisuuksia PS3 ja Xbox 360 -versioissa.

Polygonin mukaan jossain vaiheessa elokuuta vanhemmilla konsoleilla pelaavat eivät enää voi ottaa osaa pelin live-tapahtumiin, eivätkä osallistua Trials of Osiris ja Iron Banner Crucible -peleihin. Lisäksi ”legacy-konsoleilla” pelaavat menettävät muun muassa mahdollisuuden ostaa Xurilta exotic-aseita ja -haarniskoja.

Vanhojen konsolien pelaajilla on mahdollisuus importata hahmonsa uuden sukupolven konsolille, mutta se vaatii Destinyn The Taken King -version ostamista saman konsolisuvun uudemmalle konsolille. Lisätietoja löytyy Bungien tukioppaasta.

Rise of Iron -laajennus tuo mukanaan uudet Strike- ja Raid-tehtävät, uusia tarinatehtäviä, sekä uusia aseita ja varusteita. Lisäosa julkaistaan 20. syyskuuta.